Post by cartentmihertho on Feb 23, 2022 23:45:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatu raha välja ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Liiga palju reklaame, et mängu nautida. Need ilmuvad otse mängu keskel.
See mäng on parim... vist?
Mäng oleks lõbus, kuid liiga palju reklaame iga 5 sekundi järel
Ma tõesti armastan seda väga.
nagu kõik teised on öelnud... liiga palju reklaame... sa ootad mängudega reklaame, aga sellega teed ühe toimingu ja siis reklaami... ja tegevus võib kesta 10 sekundit... lihtsalt liiga palju isegi minu ja minu jaoks Minu mängude reklaamidega on kõik korras... desinstallin
See tundub tüütu, kuid samal ajal tundub see väga lõbus.
Welcome to Foot Clinic, the #1 ASMR nail salon game. Scrub, scrape, pluck, and pull all kinds of feet in this ASMR foot clinic doctor and nail salon game.
WAAAY liiga palju reklaame. Nagu iga 10 sekundi järel, ilma liialduseta... Desinstallimine
Kahju, selles mängus on lihtsalt liiga palju reklaame. 5 jala pärast tuleb eemaldada
Aalisagaq foliamut poorlugu grilligaq - Mamarisavut
Foot Clinic - ASMR Feet Care. 1 mil+ · icon. Money Buster! 1 mil+ · icon. Lucky Dice - Get Rewards Easy. 500+ · icon. Air Buzz. 500+ · icon. MAXIMA Latvija.
Hetkel, mil ma mängima hakkasin...reklaam...reklaam...arvake ära...teine reklaam ei laadi alla Ma hoiatan, et ärge alla laadige Kustutasin mängu pärast 20 reklaami, see on kohutav mäng, jätke mäng rahule. üldse mitte alla laadida.
ÄRGE viitsige / desinstallige Reklaamid taseme alustamiseks, lisade hankimiseks ja isegi mängu katkestamiseks. Mäng katkestas ühe taseme, et ennast reklaamida! Mängu käik oli lihtne, graafika polnud hämmastav, kuid üldiselt mitte halb. kahju, et kulutasin rohkem aega reklaamide vaatamisele kui tegelikule mängule. Muusika on tüütu, tänan arendajat selle väljalülitamise võimaluse eest. Pidin vibratsiooni välja lülitama, et viivitust vähendada, muidu mängida ei saa
Võiks kasutada huvitavamaid tasemeid
Kick the Buddy APK Oleneb seadmest App ... - veapps
Foot Clinic - ASMR Feet Care Rol ijro etiladigan dks
Mäng on tõesti hiline ja see on üsna igav. 10 minuti jooksul desinstallisin. See muutub kiiresti igavaks ja see on kõige viivitusega mäng, mida ma kunagi mänginud olen!
Lubab mul klõpsata ainult Start ja siis viskab mind lihtsalt rakendusest välja.
Ma armastan seda mängu nii väga, kui ma mängin kogu aeg kurb ja igavledes, tänan teid, kes selle mängu kunagi tegid.
Foot Clinic - ASMR Feet Care 角色扮演 qar
Eksitav, ole ettevaatlik. Mäng annab teile võimaluse vaadata videot, kas boonust saada või mitte. ja isegi kui ütlete, et ei taha videot vaadata, PUNAB MÄNG SIISKI VIDEOT VAATAMA! Sama hästi võite vaadata kõiki boonuskaupade videoid, sest tegelikult pole teil valikut.
2 sekundit reklaamis veel 3 sekundit AD ja jalad on rämedad, palun ärge paigaldage SUUR viga !!!! Ma täiesti ei soovita ja põhimõtteliselt teete sama asja jalgadega 0,0, nii et palun ärge installige! !!
Õudne! Liiga...palju...reklaame!!!! Mängisin 10 minutit, sellest 8 minutit vaatasin reklaame ja võib-olla 2 minutit mängisin mängu, mis oli tegelikult päris igav. Eemaldage võimalikult kiiresti. Ei soovitaks! Null tähte!
MA OLEN SEISUKOHAL, ET SELLEL MÄNUL ON TEEL PALJUD KUULUTUSED EI SOOVITA SELLE KETTUSEGA MÄNGU EI VÄÄRI OLLA MÄNG ÄRA PAIGALDA VÄGA HALB
Väga korduv ja liiga palju reklaame
Siiani on kõik korras....ootame mõne seansini..ja siis kui ma pole oksendanud ..on meeldiv teisi sel viisil aidata...siiani...kahju, et ma olen nii vana. ...saun varsti 70-aastaseks ja ma näen, kus on tervishoiualane haridus parem kui ettevõtete riiulite tõstmine... hmmmm
Reklaamid on minu jaoks korras, kuid tundub, et ma ei saa neid mängima panna, kui tahan avatavat eset või VIP-i abistada. Reklaame esitatakse ainult keset mängimist. Väga tüütu.
Uskumatu hulk reklaame, kasutu mäng, ärge seda tõsiselt laadige
Huvitavam oleks, kui reklaami ei oleks kohe protseduuri keskel, miks ei võiks seda reklaami näidata pärast seda, kui üks patsient on lõpetanud näitamise reklaami enne järgmist patsienti
Mulle meeldib teie mäng, kuid ainus asi, mida saab muuta, on see, et jalad on üsna jämedad, kuid peale selle see mäng meeldib mulle!
Hindan seda rakendust 3 tärniga, kuna rakenduse avamisel oli see reklaame täis. kui ma saan uuesti uue tööriista, kuulutuse. Teine asi on see, kui ma need asjad jalast tõmban. See on niiii vastik. Ma käsin tüdrukutel seda mängu mitte mängida, sest kui te need asjad välja tõmbate, kustutavad nad rakenduse.
Ok alustame positiivselt. Mulle ja mu nõbule meeldib istuda diivanil ja naerda kogu selle segaduse üle. Võimalused on naljakad, kivi jalgades tõmbab ta tõesti kätte, kuid reklaamid rikuvad lõbu ära. Ja need PEAVAD olema maffiareklaamid, me kõik teame maffiareklaamidest -
Liiga palju reklaame.
Reklaamid Reklaamid Reklaamid Ärge vaevake selle mänguga. 😤
liiga palju jälgimist.
Seal on palju reklaame, kuid ma ei saa lõpetada mängimist enne, kui olen mängu lõpetanud
Lõbus mäng. Tobe, aga lõbus. Enamiku ajast videoid ei mängitud. Midagi ei saanud uuendada.
See on väga lõõgastav mäng
Reklaamid muudavad mängu peaaegu mängimatuks.
Reklaamid segavad mängu iga kahe sekundi järel, kuid boonuse saamiseks ei laadita neid kunagi. Juhtnupud on imelikud ja tööriistad liiguvad ekraanil sõrmede taga.
un*,\wloomulik dünaamika #küsimus e\ccc
Tee paljudele reklaamidele
Liiga palju reklaame, reklaami käivitamine võtab liiga kaua aega, reklaam mängu ajal protseduuride vahel. Naeruväärne! Põhjendamatu! desinstallitud!
See mäng on nii tore. Kuid reklaame on palju. Sa ei saa isegi teha seda, mida nad sulle ütlevad. Ma põhjustasin selle sündides. See mäng on kohutav. See läheb jälle kuulutuse juurde
see on ok, kuid seal on palju reklaame ja see on tõesti tüütu
Foot Clinic - ASMR Feet Care Рольові utjk
SAKURA School Simulator 1.038.87 APK App jp.garud.ssimulator ...
Ilus, fenomenaalne, sõltuvust tekitav!!! Ma ei saa sellest küllalt, animatsioonid on ülevad ja mäng on nagu ükski teine. Ma pole seda pärast kättesaamist käest pannud ja olen seda perele ja sõpradele soovitanud.
Dumb Ways to Die கேஷுவல் ept
See mäng on okei, kuid liiga palju reklaame.
Mulle meeldib see. Mida te arvate?
Beverly Jimmerson Nõustun sellega, et see on väga hea võimalus saada nahk korda ilma tööriistu kasutamata. Mulle on jalaravi väga meeldinud.
In aw in the