Post by cartentmihertho on Feb 23, 2022 23:55:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Orbia: Tap and Relax ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Orbia: Tap and Relax IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem primogeme ▞▞▞
▞▞▞ Orbia: Tap and Relax 2022 version ▞▞▞
liiga palju reklaame, aga suurepärane mäng
Endiselt antakse reklaame isegi mängupassi kasutamise ajal
Päris hea, aga palju reklaame
Kohutav
Igav
Mitte just nagu lõbu, aga sobib ajavõtuks
Mäng ei saa lõõgastuda 🤷🏻♀
-10% vaenlased ei tööta alati. tundub, et poole ajast vaenlasi ei eemaldata
See on korralik mäng, kuid see ei leevenda stressi ... tegelikult tõugatakse teid tagasi sinna, kust algselt alustasite ... natuke masendav ... aga hea idee
natuke palju reklaame.. ostsin mängu, et neist lahti saada, nii et võida lõpus mõlemale poolele 😂
väga halb. mängu peatamine reklaamide vaatamisel
väga stressirohke!
mäng ei käivitu ja mul on täiesti uus galaxy s9 plus
järjekordne mäng, mis on täis reklaame ja sunnib igal sammul ostma rakenduses. Veel üks tasuline rakendus, mis on varjatud tasuta rakendusega. Parem kasutada modifitseeritud versiooni.
Selle mängu nimi peaks olema Orbia: Tap and Anxiety/Frustration. Kuid see aitab mul aega veeta, kui olen avalikus kohas ja vajan telefoniga midagi ette võtma, et inimesed minuga ei räägiks. Ka tunnis, kui mul on igav ja pole midagi teha, see aitab aega mööda saata.
See on tõesti lihtne, kuid suurepäraselt lõbus. Väga libe. Redigeerimine – > nii et pärast reklaami eemaldamise eest maksmist püüab see rakendus end teiega raha teenida. Siiani on mulle pakutud umbes 30 naela väärtuses "nahka". See on tore rakendus, kuid see on nagu autokaupluses koos pealetükkiva müügimehega. Samuti ei saa pakkumisi välja lülitada ja need rikuvad mängu voolu.
Prügi! Isegi ei lae
puuduta ja stress, palju reklaame
Päris rumal mänguviis, ainus asi, mis selles mängus aega võttis, on stiil, peale selle, et sellel pole originaalsust.
Makstakse reklaamide eemaldamise eest, kuid reklaamid on endiselt alles, raha võeti kontolt maha, kuid mängu või Play poe ostude ajaloos muutusi pole
Sellel on viga iga 3 mängu järel, see jookseb kokku ja lööb mind mängust välja
Ma armastan seda mängu, kuid see jõuab punktini, kus see on põhimõtteliselt võimatu, kui just ei kuluta raha spetsiaalsele nahale
kena mäng! aga fb linkimine ei tööta
ebaõnnestumise korral on liiga palju segadust ja see muutub väga kiiresti tüütuks
vau
Ilus, aga liiga palju reklaame
see ei olnud lõõgastav
Kuidas keelt muuta
Värskendus: Android TV mudel on MiTV-AESP0 Ei sobi Android TV teleri kuvasuhtega
Palun parandage see, kuna kasutan Chromebooki ja see lõikab reklaami ära, nii et ma ei saa vajutada nuppu x, nagu see ei näita kogu asja, annaksin sellele viis tärni, kuid kuna see on nii, annan sellele 1 tärni, aga kui parandate annan sellele 5 tärni
suurepärane mäng... tõesti soovin, et reklaame seal poleks.
Lihtne, aga mulle meeldib. Mul on ADHD, nii et see hoiab mu meeled tõesti hõivatud!
Palju reklaame
Ole kannatlik! Need on minu nõuanded selle mängu kohta. Ma ei ole kannatlik mees, nii et ma imestan seda mängu, kuid ärge laske minu kogemusel takistada teid seda imelist ajaraiskajat proovimast
see pole lõõgastav
Lapselik
sõiduk reklaamiks
Ei paku üldse väljakutset
See muutub nii kiiresti igavaks. Üks kiiremaid mänge, mille ma kustutasin. Ainult 12 min
Jälgin sind juba twitteris, aga mul pole tühermaamaailma!! Miks??
Vead ja graafika on head, kuid mäng on üsna igav
Lõbus esimese 100 taseme jaoks, siis tundub, et mõned tasemed on võimatud ja kui ostate reklaamideta, kaotate tasuta boonused.
Buckchodi
tõesti ohtlik asjaolu, et teiste mängude installileht avab.
Ikka ja jälle sama asi. 10 minuti pärast hakkab igav
See mäng ei ole lõõgastav, hoolimata sellest, mida need kommentaarides olevad robotid teile räägivad. Mängu puhul, mis soovitab end koputamiseks ja lõdvestumiseks, saan koputamise osas vaid kinnitada.
Pirates Of Galaxy: Epic hunter እንቅስቃሴ ያለባቸው owbz
Vinge
Lihtne kasutada, minu jaoks pole see nii lõbus, sest lisandub...