Post by cartentmihertho on Feb 24, 2022 0:01:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają pierwiastki ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Reklama po KAŻDEJ grze. Minuta gry - 30 sekund reklama. Oczywiście gdy chcesz obejrzeć reklamę żeby zdobyc dodatkowy bonus do „ups. coś poszło nie tak” i nie działa. Da sie normalnie grac tylko po wyłączeniu internetu. Tylko dlatego daje dwie gwiazdki.
Podoba mi się ta gra, ale problem polega na tym, że nie możemy połączyć się z grami Google Play, dlatego gdy pobierzemy ją ponownie, musimy zacząć ją od początku!!
Sekcja sklepu rozczarowuje. Poświęcaj czas na bitwę i zdobywaj żetony tylko po to, aby kupować dojo i ostrza, które nie mają żadnych specjalnych mocy. Większość przedmiotów mówi, że „Sensei bada tę moc”, co jest wykrętem, ponieważ przedmioty nie mają żadnych mocy. Proszę to naprawić.
Gra jest bardzo ciekawa, ale jest online, nie jesteśmy tak głupcy, że marnujemy nasze Mbs na krojenie owoców, proszę przełączyć się w tryb offline 🥴🥴🥴
Po aktualizacji z pie@#€liard godzina. Nie da się grać.
Fruit Ninja VR · Wymagane gogle PS VR, kamera PS Camera i kontroler PS Move · Opcjonalnie rozgrywka online · Obsługa 1 kontrolera ruchu PS Move · 1 gracz
Fruit Ninja online za darmo w Game-Game. Na stronie możesz grać w Fruit Cut Ninja bez rejestracji. ... Gry zręcznościowe dla dziewczyn. Zręcznościowe gry.
Granie na moich ramionach jest o wiele przyjemniejsze
Dobra gra ..wiele różnych poziomów.. Ale zawiesza się i zacina się zbyt wiele...
co gre reklama masakra
Świetna gra, ale ciągle się zawiesza
Cala gra teraz wygląda inaczej ma bardzo posrane tekstury%(
Gra nie otwiera się po instalacji.
To jest mój błąd, że pobieram tę grę Becoz, kiedy ją uruchamiam, wraca do zakładki głównej. Pobieram ją ponownie, ale nadal nie działa, daję jej minus 10 gwiazdek
Nie uruchamia się
Pobierz grę Fruit Ninja na Androida. ... Fruit Ninja® - metodyczne niszczenie soczystych owoców i jagód za pomocą ... Gatunek, Gry zręcznościowe.
Kiedyś ta gra była fajna, teraz te chujowe poziomy itp. ją zepsuły...
Powinna istnieć wersja offline
Wow lepszej gry nie ma 5 gwiazdek
Awarie na starcie
Klasyczny must have. Jest to jedna z tych gier, które miałeś na swoim iPodzie w 2010 roku wraz z wściekłymi ptakami, przecinaniem liny, minecraftem itp. Ale od tego czasu gra trochę się zmieniła. Mnóstwo reklam teraz i znacznie bardziej opóźnione.
Gra jest w porządku, ale po aktualizacji co chwila mi zwalnia i tych bossów nie idzie wędrze. Czekam, aż dziesięć wydarzenia z okazji 5-cio lecia się skończy.
Fruit Ninja® આર્કેડ hgo
Fruit Ninja® Zręcznościowe dnyx
gry są trochę trudne i jedyną rzeczą, którą lubię w tej grze, jest to, że jeśli znudzi mi się podczas podróży, mogę zacząć w nią grać, a mój telefon ma baterię, ale poza tym gry są dość łatwe, ale trudne, ponieważ nie lubię tego, co czy nazywasz to próbą wydostania się z tego, co jest naprawdę trudne, więc po prostu nie lubię tej gry tak bardzo i jest to trochę bardzo trudne czasami on staje się twardy z bombami, ale owoce są dla nich trudne ” jesteś jak tak
Ta gra była kiedyś jedną z najlepszych gier arcade na Androida. Ale nowe tryby i ciągłe opóźnienia go zmarnowały. Proszę, przynieś starego Fruit Ninja, naprawdę chcę dać mu 5-gwiazdkową recenzję...
パズルゲーム 頭脳系 eowc
Ciągle się zawiesza, kiedyś była taką klasyczną grą !!
Ta gra nadal nie działa, ponieważ ciągle mówi, że nie udało się połączyć, nie gra, proszę ponownie naprawić błąd.
Aplikacja kiedyś działała w trybie offline, ale teraz tak nie jest. Tylko to samo jest warte 1 gwiazdki, ponieważ nie mogą rozliczyć się z sytuacji, kiedy i gdzie stracisz obsługę. Odinstalowany! Nie przejmuj się pobieraniem, jeśli znajdujesz się w obszarach o ograniczonym dostępie.
Fruit Ninja® Аркаде vjcs
Noob gra
Nie mogę odzyskać przedmiotów do odblokowania z czasów, gdy grałem, a bomby zawsze są nad owocami, więc nie możesz ich trafić bez porażki.
Dobrze!!
😀😂.
Co to jest? Ta gra była fajna, zanim ta gra online ją popsuła, kiedy byłem dzieckiem, uwielbiałem tę grę i nawet ze swoimi starymi wadami nadal była fajna, ale teraz. Nie, chcę wrócić do starej wersji, która była prosta, ale zabawna i offline. Proszę twórcę o odpowiedź na moją recenzję, ponieważ nie jestem naprawdę zadowolony z rozgrywki teraz w porównaniu z moją wcześniejszą rozgrywką, jeśli nie możesz usunąć aktualizacji proszę przynajmniej przełączyć grę ponownie w tryb offline. Jest bardziej opóźniony niż początek Wi-Fi?
Ta gra jest ogólnie fajna, ale nie jest przyjemna ze względu na opóźnienia w grze. Gra nie może być dobrze odtwarzana z powodu opóźnienia. ZMUSZA również do zakupu ostrza, marnując gwiezdny owoc, który zarobiłeś na początku gry. Proszę to naprawić, dzięki.
Stare czasy nawet jesteś na Xbox 36p
To naprawdę fajna aplikacja, ale jedynym minusem jest to, że macha, więc czasami przegrywam, ale nie cały czas, więc naprawdę lubię tę grę. T_T T-T
szary ekran
"Fruit Ninja: Combo Party" to gra przeznaczona dla 3-6 graczy łącząca mechanikę wymiany kart z planowaniem i spostrzegawczością. Podczas jednej partii
Owocowy ninja był pierwszą grą, którą zainstalowałem na swoim tablecie przez długi czas, a dopiero niedawno gra w ogóle się nie otwiera i mówi mi, że gra niestety się zatrzymała i nie podaje też dobrego powodu, co jest bardzo irytujące. Teraz w owocowym ninja wydarzyła się inna rzecz, a mianowicie, że codzienny klakier nagród całkowicie zniknął, ponieważ używam go, aby otrzymywać z niego codzienne nagrody i odblokowywać dojo i łysiny, więc czy możesz naprawić ten problem, dziękuję. Od AK
Jak wszyscy, również chwalę tę grę, jest bardzo zabawna, ale jak wszyscy mówili, ta gra powinna być offline, więc ja też wolę, abyś mógł w tej grze kroić owoce, aby odciąć się od smutku i nudnego nastroju od swojego życia hehe 💞😂
Jest ok ale... Jak włączam wyzwanie i jest dojo 12 i odbieram np: łowca duchów czy cos. Odebrałam i zmienic dojo i cos. ☆☆☆.
Fruit Ninja® Аркадни ylom
Fruit Ninja 2 to darmowa gra mobilna na smartfony i tablety z Androidem oraz iPhone'y i iPady z iOS. Jest kontynuacją popularnego tytułu,
Fruit Ninja. Model płatności: free-to-play; Wymagania: Android 4.1; Średnia ocen w Google Play: 4,4